top of page

NORDYX

Øyebrynsløft  kurs

Kursavgift: 6000,-

 

Kurset passer for: Sykepleiere, Tannleger, Leger og Kirurger

 

Varighet: 6-8 timer 

 

Kursholder: Tannlege Ragni E Funner

 

Kursdeltaker oppnår: Sertifisering i Øyebrynsløft med NORDYX tråder

Hva er Øyebrynsløft?

NORDYX™ Lifting Threads er en teknologisk innovasjon som tilbyr kvinner og menn en enkelt og effektiv behandling.

Man får  et redefinert ansikt da man løfter huden forsiktig tilbake der den var 5-10 år siden, man får noe økt volum på de rette steder og redusering av rynker, ved hjelp av ca. 1 times behandling på klinikken.

 

NORDYX™ Lifting Threads™er produsert og designet for å gi mest mulig løft og et resultat som vil vare i 2-5 år.

NORDYX Øyebrynsløft

NORDYX

Øyebrynsløft kurs

 Vi har utviklet de mest effektive teknikkene da vi har lang erfaring med tråder, og vi kombinerer disse teknikkene for å få best mulig resultat som er tilpasset hver enkelt kunde.

  • Tråder absorberes etter 12-18 måneder, og gir et resultat som varer i 2-5 år.

 

  • Trådene settes inn med butt kanyle og de små krokene på trådene fester seg til vevet under dermis, slik at man får et løft og på sikt også revitalisering av vevet. Trådene stimulerer til nydannelse av kollagen, elastin, hyaluronsyre og gir økt dannelse av små kapillærer (angiogenese) som øker blodsirkulasjonen i området.

 

Etter at trådene er lagt under huden, kuttes enden(e) av trådene og de blir liggende i vevet til de etterhvert løses opp av seg selv uten skadelige avfallsprodukter. Materialet som brukes, PLACL, er veldig vevsvennlig og biokompatibelt.

nordyx_img3.jpg

Litt om nedetid ved Nordyx behandlinger:

 

Vanligvis kan man gå rett på jobb etter moderat behandling.

Ved større behandling og ved mange tråder på hver side, kan man oppleve at huden rynkes noe i området hvor huden samles, og den kan bli noe ujevn i noen få uker. Dette er kun forbigående og det varierer fra pasient til

pasient. Dette skjer fordi vi ikke kan fjerne hud, men kun replassere den til der den var for en del år tilbake.

Ved mye overskuddshud, varer dette lenger, og da kan vanlig ansiktsløft være den beste løsningen

 

Det er ofte veldig lite smerter etter behandling og lite blødninger da vi jobber med butt kanyle, og også fordi vi legger tråden i et lag under dermis hvor det er lite eller ingen nerver. Derfor trenger man bedøvelse kun på de stedene nålen går inn i huden og eventuelt ut av huden.

 

Man skal være forsiktig med trening de første 14 dager, og ikke gape høyt eller spise epler, gulrøtter, nøtter m.m. den første uken.

Man skal ikke vaske håret de første 3 dagene etter behandling grunnet faren for infeksjon i start punktet.

 

Vi kombinerer også, dersom det er behov for dette, trådløft med f.eks. filler behandling i områder hvor det trengs ekstra volum som trådene ikke kan gi. Vi kan også kombinere Nordyx trådløft behandling med generell Mesoterapi eller PRP for å bedre hudkvaliteten ved tørr og sliten hud.

Nordyx trådene har kroker som er helt unike. Det er to måter å lage kroker på: De er enten laget på tråden med helt spesielt teknisk utstyr, slik at krokene går i begge retninger for at tråden skal feste seg godt i vevet.

Eller de støpes i ett med tråden slik at tråden blir enda sterkere og gir enda mer langvarig løft.

Lengste varighet m.h.t. løft og revitalisering er ca. 5 år.

bottom of page