top of page
shutterstock_1783027949.jpg

PRP undervisning

PRP PAKKEPRIS ER 40.000,- og det inkluderer:

Centurion Sentrifuge: 35.500,-

6 stk PRP kit 850,- x 6 = 5100,-

1 stk Hair solution 1200,-

1 stk Amedica Meso.Pen ink 10 tipper 4990,-

Passer for: Helsesekretærer, sykepleiere, tannleger og leger

 

Varighet: 12.00-19.00

Sted: Tønsberg

 

Kursholder: Tannlege Ragni E. Funner

 

Deltakere oppnår: Sertifisering i PRP ansikt- og hår/hodebunnsbehandling.

Se kurskalenderen for datoer og påmelding

Hva er PRP?

PRP (Platelet Rich Plasma) direkte oversatt, er blodplasma som er rikt på blodplater.

PRP har også fått navnet ”Dracula”- eller "Vampire"-behandling fordi man bruker klientens eget blod til injeksjonsbehandlinger.

Blodet sentrifugeres for å separere de røde blodcellene fra blodplatene, deretter aktiviseres blodplatene med en aktivator. 

shutterstock_1394253059_edited.jpg
 • PRP-behandling er en behandling basert på naturens egne premisser. Vi benytter kroppens eget tilhelingssystem via blodplater som blir aktivisert og reparasjonsprosesser som blir satt i gang. Nytt kollagen og elastin dannes, små kapillærer vokser inn i områder hvor det trengs slik at man får bedre sirkulasjon, og det stimulerer til dannelse av hyaluronsyre, som gir økt fuktighet i huden.

 • Vi gjør også kombinasjonsbehandlinger med PRP (andre injeksjoner med f.eks. fillere eller mesoterapi) og trådløft.

 • Vi bruker PRP Activator Med fra PromoItalia som inneholder en faktor som gjør at nesten alle blodplatene blir aktivisert. Ved bruk av vanlig aktivator, så blir bare de ytterste blodplatene aktivert. Med Activator Med oppnås dermed et bedre resultat.

 • Vi bruker et helt nytt, innovativt, enkelt og lukket PRP-kit system, som reduserer risikoen for kontaminering. Det er ingen overføring av blod mellom kanyler. Studier viser at de fleste PRP-kit på markedet idag utviser en risiko for kontaminering.

 • Vi bruker enten Butterfly nål eller vanlig nål når vi tar blodet fra kunden. Det er en smakssak, selv om det er vist i studier at det kan gi noe bedre resultat ved å bruke en vanlig nål, da blodet kommer fortere over i glasset/kanylen det skal sentrifugeres i.

 • Sentrifugen vår er fra Centurion i England, og heter Centurion PRP Pro-M. Den er håndlaget i UK, og har et stilrent, tidløst og moderne design. Det er brukt de aller beste og sterkeste komponenter i bygging av denne sentrifugen. Det er en Swing out rotor buccet system i sentrifugen eller et fast rotor-system. De fleste velger swing out rotor til PRP.

 • Basert på Centurion sine mest anerkjente modeller er PRP-S og PRP-M de mest allsidige og populære sentrifuger som brukes til PRP-applikasjoner over hele verden, fra kosmetikkindustrien til ledende sykehus og sportsterapienheter.

 • Centurion kan spesial-tilpasse «kurvene» etter størrelsen på PRP glasset skal sentrifugeres i.

 • Centurion Scientific Ltd Sentrifuger overholder alle relevante EU-standarder for kvalitet og medisinsk utstyr IEC 61010 og CE-konformitetstestmerker emisjon, immunitet mot EN/IEC 61326-1, klasse B. 

  Ønsker du mer informasjon, kontakt oss på 
  kurs@amedica.no.

bottom of page