Fillers kurs

Kursavgift: 7500.-

Prisen inkluderer materiell og LUMINERA fillers som brukes på modellen(e) under kurset.

 

Varighet: 7-8 timer

 

Kursholder: Dr Vincent Wong/ Tannlege Ragni E Funner

 

Kursdeltaker oppnår:  Sertifisering i Avansert Filler. Kursdeltaker vil få tilbud på startpakker med Luminera Fillers til en rabattert pris. 

Hva er filler?

Kursprogram:


Teori:

  • Anatomi

  • Teoretisk gjennomgang av teknikker og teoretisk veiledning for injeksjoner med butt kanyle.

  • Teori om Crystalys, Hylaruonsyre vs Kalsiumog hvordan Skin Fill filler reagerer i vevet.

  • Håndtering av kundens forventninger og hvordan håndtere evt. komplikasjoner. 

  • Oppfølgning og etter behandling

 

Praksis:

  • 4-5 timer praksis

  • Hver deltager jobber en og en med Dr Vincent Wong på sin modell. 

  • Når undervisningen er ferdig, vil det tilslutt bli delt ut sertifikater og man vil få tilbud på startpakker med Luminera fillers.

Luminera

FIllers

Fillers kurs

Luminera er en del av en gruppe på 7 bedrifter som har vært aktive i farmasøytisk og estetisk medisinsk utstyrsmarked i over 40 år. Gruppen av selskaper er lokalisert i Israel og sysselsetter mer enn 250 personer. Selskapet ble nylig erklært som et av de ti ledende selskapene i det globale markedet når det gjelder estetiske injeksjoner. Luminera opererer strengt etter de høyeste regulatoriske standarder i samsvar med lokale og internasjonale direktiver. Det følger nøye med produktkonformitet sammen med å supplere produkter av førsteklasses kvalitet. Luminera er rettet mot å utvikle en rekke både innovative og generiske produkter designet for å gi skjønnhetsløsninger og å behandle forskjellige indikasjoner. Vi er opptatt av produksjon og verdensomspennende distribusjon av markedsledende produkter innen den estetiske medisinske arenaen.

 

Selskapets portefølje inkluderer en komplett serie injiserbare skjønnhetsløsninger - hyaluronsyrebaserte dermale fillere (Hydryalix og Hydryal), kalsiumhydroksy-apatitt-basert dermalfiller (Crystalys) og den helt unike filleren som er laget av en slags komposittmatriks dermal filler bestående av kalsiumhydroksyapatitt (CaHA) og hyaluronsyre (HArmonyCa). Dette er eneste CE-registrerte filler i verden basert på å kombinere hyaluronsyre og CaHA.

Hydryalix er fullstendig homogen, myk, lett å injisere, og er samtidig fast, formbar og kan brukes til å forme ansiktskonturer. Denne kombinasjonen av egenskaper er unik og vil ikke bli funnet i noen standard monofasiske produkter på markedet. Disse egenskapene oppnås takket være vår originale HYBRID MoBi ™ produksjonsteknikk.

HYBRID MOBI ™ TECHNOLOGY

Hydryalix er en monofasisk gel. Imidlertid så lar denne teknikken deg ha glede av fordelene med både monofasisk og bifasisk gel. Etter å ha fullført en fullstendig tverrbindingsprosess, kuttes det makromolekylære nettverket i forskjellige partikkelstørrelser, og skaper gelens partikkelnatur og genererer en serie (Hydryalix) med differensierte produkter som er ment for forskjellige indikasjoner.

Dette er helt unikt på markedet idag.

FULL PRODUKTLINJE MED FORKSJELLIG VOLUMISERINGs-EGENSKAPER:

Hydryalix-produktserie tilbyr fire forskjellige produktviskositeter, slik at forskjellige volum-egenskaper og en personlig tilpasning av behandlingen passer til hver enkelt pasients spesifikke behov. Hydryalix-serien er designet for å gi en komplett ansiktsbehandling av førsteklasses kvalitet.

Luminera Kalcium Hydroxylapatitt filler :

En kalsium-hydroksyapatitt-basert injiserbar dermal filler designet for å gjenopprette ansiktsvolum og naturlige konturer ved å fremme generering av naturlig kollagen, kroppens eget fysiologiske bløtvevs-fyllstoff.

Kalsiumhydroksyapatitt har mange tiår med klinisk erfaring på det medisinske estetiske felt, og dens gunstige virkninger er både øyeblikkelig og langvarige

VIRKNINGSMEKANISMEN Crystalys :

RESULTATER: UMIDDELBART & LANGTIDSRESULTAT:

Umiddelbare - Injiserte områder blir fylt og løftet, noe som resulterer i et utmerket 'på stedet' resultat.

Langsiktig - Kalsiumhydroksyapatitt-mikrosfærene danner et bindeverk som støtter fibroblastinnvekst, som igjen produserer og deponerer nytt kollagen som er et naturlige volumiserings-molekyler i ansiktsregioner.

Kalsiumhydroksyapatitt-nedbrytningen er synkron med neo-kollagenasen (nydannelse av kollagen) på injeksjonsstedet, og gir et naturlig og ungdommelig utseende som varer lenge.

MICROSPHERES MORPHOLOGY

• Crystalys består av runde, ikke-porøse og glatte kalsiumhydroksyapatitt-mikrosfærer

• Mikrosfærestørrelse (25-45 mikrometer i diameter) muliggjør enkel ekstrudering fra sprøyten.

• Minimerer risikoen for partikkelvandring og fagocytose, og sikrer et jevnt resultat.

HØY PASIENTTILFREDSHET MED GODE RESULTATER:

Bemerkelsesverdige resultater ble oppnådd og dokumentert med pasienter som gjennomgikk Crystalys-behandlinger. Crystalys brukere anbefaler behandlingen til andre og vil sannsynligvis forbli lojale mot produktet.

Ingen alvorlige bivirkninger ble rapportert etter Crystalys-behandlinger. Bivirkningene var milde, korrigerbare og typiske for reaksjoner på injeksjonsstedet; ingen var filler-relaterte. Kliniske resultater er tydelige i opptil 2 år, avhengig av injisert volum, pasientens hudegenskaper og alder.

HARMONYCA

 

VÅR kompositt Matrix filler :

Designet for å gjenopprette ansiktsvolum og korrigere mangler ved å fremme genereringen av naturlig endogent kollagen. HArmonyCa er basert på en sammensatt matrise av tverrbundet hyaluronsyre med innebygde kalsiumhydroksyapatitt-mikrosfærer.

Eneste CE-registrerte filler i verden som har denne kombinasjonen.

VIRKNINGSMEKANISMEN

UMIDDELBAR & LANGSIKTIG EFFEKT

Umiddelbar - En volumiserende effekt og vitalisert hud er umiddelbart tydelig på grunn av tilstedeværelsen av Hyaluron-syre.

 

Langvarig - Kalsiumhydroksyapatitt-mikrosfærer danner et nettverk som støtter innvekst av fibroblaster. Hyaluronsyren binder seg til fibrin, som genererer den bærende ekstracellulære matrisen. En "hyalin/brusklignende" -dannelse genereres ved å differensiere fibroblastceller til chondroblaster, som avgir endogent kollagen - det naturlige løftemiddelet i huden.

 

Nedbryting av gelen er synkron med neo-kollagenproduksjon, noe som resulterer i et naturlig, ungdommelig utseende som varer lenge.

Varighet oppgis til å være nærmere 24 måneder.