søn. 20. feb.

|

zoom

Q & A webinar om trådløft med Ragni E. Funner

Lurer du på hva trådløft er? Hvordan virker trådløft? Hva kan man oppnå av resultat? Lær mer om forskjellen mellom PDO og PLACL tråder ? Hvilke komplikasjoner kan man ha med trådløft? Hva er forskjellen på Nordyx tråder og andre tråder på markedet?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Q & A webinar om trådløft med Ragni E. Funner

Tid & Sted

20. feb., 19:00 – 21:00 CET

zoom

Om Kurset

Dette er et Q & A webinar med Ragni Funnr,  hvor du kan stille alle spørsmål du måtte ha vedrørende Nordyx eller trådløft generelt.

Har kan du stille Ragni Funner alle spørsmål om trådløft, som har vært med på å utvikle Nordyx trådene og undervist i trådløft i 8 år. 

Man vil også ha mulighet til å rådføre seg om fremtidige kurs man ønsker å delta på eller kurs man har deltatt på, så man får all den informasjonen og kunnskapen man trenger. 

Dette er en fin måte for alle til å få den informasjonen og svar på de spørsmål man har rundt trådløft. Vi er her for at dere skal få den hjelpen og kunnskapen dere trenger til en hver tid. Det kan ofte skje at man kan bli usikre på hvilke tråder man skal bruke, hva kunden kan forvente, produkt info eller hvordan man skal utføre en behandling for best mulig resultat. På dette webinaret kan man spørre om alt og bli mer kjent med Nordyx og trådløft generelt :) 

Plasser

Pris

Antall

Total

  • Påmelding

    0 kr

    0 kr

    0

    0 kr

Total

0 kr

Del dette kurset