top of page

Sat, 24 Feb

|

Tønsberg

PRP undervisning

Vil du lære en av de mest effektive måtene å behandle en rekke medisinske tilstander på? Har du lyst til å forbedre dine ferdigheter som helsepersonell og tilby et bredere behandlingstilbud til dine kunder? Da er vår teoretiske og praktiske PRP-Undervisning noe for deg og din klinikk.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
PRP undervisning
PRP undervisning

Tid og sted

24 Feb 2024, 12:00 – 19:00 CET

Tønsberg, Stensarmen 16, 3112 Tønsberg, Norge

Om arrangementet

Hva er PRP-behandling:

PRP står for Platetlet-Rich Plasma, som på norsk betyr plasma med rike blodplater. Dette er en revolusjonerende behandling som utnytter kroppens egne helbredende egenskaper for å fremme en raskere og mer effektiv helingsprosess.

Under behandling blir en mengde blod trukket ut fra pasienten og sentrifugert for å separere plasmaet med de rike blodplatene. Dette plasmaet inneholder en høy konsentrasjon av vekstfaktorer og proteiner som er avgjørende for helbredelse og celleregenerering. Denne blodplate-plasmaen injiseres deretter til området som skal behandles.

Teoretisk og praktisk opplæring:

Vår PRP-undervisning er utviklet for å gi deg grundig kunnskap om PRP-behandlingens teori og praksis. Gjennom en kombinasjon av forelesning, demonstrasjon og praktiske øvelser vil du lære om:

  1. Hvordan PRP-behandling brukes for å behandle en rekke medisinske tilstander
  2. Hvordan PRP-behandlingen fungerer og hvorfor den er så effektiv
  3. Du vil få opplæring i bruk av PRP-instrumenter, teknikker og praktisere injeksjonsteknikker på modeller under veiledning av vår erfaren kursholder Ragni E. Funner

PAKKEPRIS OG PÅMELDINGSINFORMASJON:

Når du melder deg på vår PRP-Undervisning godtar du vår startpakke som inkluderer:

-  1 stk Centurion Sentrifuge 35.500,-

-  6 stk PRP kit 850,- x 6 = 5100,-

-  1 x Amedica Meso.pen inkl. 10 tipper 4990,-

-  Kursavgiften er 5500,- men dette får man med i pakken. Totalt: 40.000,- eks mva

-  Bindende påmelding (Gjelder også ved trykk på RVSP/påmeldings-knapp på denne siden)

-  Halvparten av kursavgiften må betales innen 2 uker før selve undervisningsdagen.

Grunnen til at hver deltager må kjøpe denne pakken er fordi sentrifugen man evt har på sykehus eller slikt er ikke tilstrekkelig nok for en PRP-behandling. Derfor er vi veldig opptatt av at alle som deltar på undervisningen våres produkter så vi vet at våre kursdeltagere og kunder får en optimal behandling og en trygg oppfølging fra vår side i etterkant.

Vi ordner modeller til kursdagen. Er det ønskelig å ha med egen modell, er det også mulighet for det. Si ifra til oss om du trenger hotellopphold, og transport fra/til flyplass eller togstasjon, så kan vi bistå med hjelp til det.

Påmelding: 

For påmelding og/eller mer informasjon send mail til kurs@amedica.no og en av våre kundekonsulenter hjelper deg med det du måtte lurer på.

Billetter

  • PRP undervisning

    Ved og melde seg på kurs er det ingen kostnad ved påmeldings tidspunktet, men faktura vil bli sendt på oppnevnt mail i registreringen.

    Salget ble avsluttet
    • NOK 0.00

Total

NOK 0.00

Dele dette arrangementet

bottom of page