ons. 19. jan.

|

Nettkurs

Cosmelan & Acnelan

Registrering er Stengt
Se andre kurs
Cosmelan & Acnelan

Tid & Sted

19. jan., 19:00 – 21:00 CET

Nettkurs

Om Kurset

Cosmelan® inneholder en protokollført profesjonell behandling for å optimalisere resultatene og vedlikeholdet med hjemmebehandling som forlenger resultatene. Den har en dobbel korrigerende og regulerende virkning som gjør den til en unik, allsidig behandling. Formelen i Cosmelan® inneholder en eksklusiv kombinasjon av aktive ingredienser med dokumentert effekt, som virker inn under alle stadiene av hyperpigmenteringsprosessen for å fjerne all eksisterende hyperpigmentering. Dette forebygger både at tidligere mørke pigmentflekker dukker opp igjen, i tillegg til å hindre at det dannes nye flekker. Man får et grundig og effektivt resultat.

Cosmelan® er den verdensledende profesjonelle depigmenteringsmetoden av mange grunner:

 • Dokumentert effekt. Studieresultater støtter effektiviteten på enhver hudfototype (I-IV) og alle etniske grupper.
 • Høy tilfredshet. Utmerkede langtidsresultater og høyt nivå av tilfredshet hos den behandlede pasienten.
 • 1+ millioner pasienter. Mer enn 1 million pasienter er blitt behandlet.
 • Internasjonal tilstedeværelse. Distribuert i 5 verdensdeler.
 • Fornøyde fagpersoner. Tusenvis av fagpersoner bruker det allerede og anbefaler det til sine pasienter.

Unik og helhetlig behandling

STEG Metoden består av 4 behandlingssteg, og ved å følge disse nøye vil pasienten oppnå utmerkede resultater.

1. Intens depigmentering 2. Kontinuerlig depigmentering 3. Kontroll av hyperpigmentering 4. Kontroll av tilbakekomst av pigmentering

Acnelan pack er en multifaktorell kontroll av kviser og uren hud.

Mesoestetic presenterer Acnelan som en effektiv, rask og enkel behandling for hud som er moderat utsatt for akne og urenheter. Den gir en tverrgående tilnærming for å håndtere de mange faktorene som utløser akne, og kombinerer en intensiv klinisk behandling for profesjonelt bruk, med påfølgende hjemmebehandling. Serien har et bredt utvalg av produkter.

Fordeler med Acnelan

● 5-α reduktasehemming. Dette reduserer nivåene av DHT, noe som gir bedre forebygging og kontroll av androgenoverskudd. ● Fjerne blokkering av den pilosebaceous kanalen. Dette stimulerer til keratolyse av unormalt tykt stratum corneum og åpner opp hudens porer. ● Reduksjon av talgproduksjon. Dette bremser ned den sekretoriske aktiviteten i talgkjertler. ● Kontroll av bakteriell spredning. Dette hemmer veksten og reproduksjonen av bakterie-stammene som utgjør hudfloraen, og som kan infisere blokkerte pilosebaceous kanaler. ● Mindre rødhet og epidermal hevelse. Dette reduserer og mildner intensiteten av den inflammatoriske prosessen ved kviserutbrudd. ● Lysning av hyperpigmentering etter akne. Dette forbedrer utseendet på hyperpigmenterte hudområder etter et kviserutbrudd.

Påmelding av kurs eller spørsmål om informasjon, ta kontakt på kine@amedica.no

Plasser

Pris

Antall

Total

 • Cosmelan & Acnelan kurs

  250 kr

  250 kr

  0

  0 kr

Total

0 kr

Del dette kurset